Få in din dröm kropp, snabbt & enkelt

Äta nyttigt och mindre potioner
Riktigt bra, kilorna bara försvinner hur snabbt som helst, om du äter mindre av saker, så ska du se att du fortfarande klarar dig ;) och skol lunchen är ju inte alltid den godaste, men satsa alltid på att äta någonting. Om man slutar äta helt när man vill gå ner i vikt eller bli smalare, så är sluta äta det sämsta man kan göra, då går man upp helt enkelt!
Ät alltid någonting så att kroppen har något att förbränna

Rör på dig
Ja, jag vet, det är skit tråkigt. Hemskt. Jaja, men ladda lurarna med skit bra musik & ta med dig en kompis i två kilomenters spåret varannan dag, eller kanske två gånger i veckan eller vad du kommer överrens med kompisen om! Annars så tar du med dig brosan eller mamma som kan peppa dig hela vägen! Visa att du är bättre än dom och kör gärnet.

Inget små äta
Om du går runt och små äter hela tiden så blir magen förvirrad och blir tillslut vann vid att du ska vara hungrig hela tiden och då blir man ju lite större om man inte gör något åt det! Men om du är bodybuilder så ska jag inte säga något ;)

Tagga ner på söt saker
Jag vet, fan vad gott det är.. Men, ojojoj vad onyttigt! Starta godislöfte, fråga mamma om du har det i en månad! Hur mycket för du? Kom överrens med din mamma om något super bra! Så att det känns bra för er båda, sen kan man njuta av det goda godiset,  på kanske landet? I solnedgången :)

Gör övningar
Gör rumpövningar, situps, armhävningar, rygglyft! Några varje kväll, det blir liksom en hjälp på vägen!
Fråga mamma eller pappa om dom vet några bra övningar eller så kollar du internet om du hittar något intressant och bra.


TIPS OM DU ÄR SÖTSUGEN - Drick ett glasvatten - det stoppar sötsuget. Ta ett tuggumi - Då slipper du tänka på det. Gå & borsta tänderna - Då blir man inte sugen på att äta något på super länge.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0