Det är roligare att vara glad..

Egentligen suger nästa allt nu i allafall hemma. men jag orkar verkligen inte deppa, det är så himla tråkigt och min blogg blir så tråkig, så vafan let go fake happy ! :)
Idag drog jag till forum efter skolan träffade först Gus, Lazar och Jack satt med dom ett tag så kom viktor och han creeew så tillslut kom My som tydligen hade åkt till min skola för att hämta mig , heh..
Så vi lallade runt där ett tag åkte hem till pappa och kollade, våra badrum är ju typ klara nu wehåå!
Sen träffade vi söta Shailee och var med henne ett tag sen var My tvungen att gå för hon ska ha konsert, så jag gick runt lite med Anna och Shailee, och drog sen till stan och köpte skor , det var inte direkt några vinterskor men dom duger, behöver bara några nu kan inte ha mina converse längre.
plus att dom kostade bara 500:-

Kommentarer
Postat av: Maja

Visa dom snälla!! Och föresten orka att du umgås med sånna drägg som lazar å dum, pinsamt ju äkta nolifers lodisar som bara snurrar runt i forum i fem timmar å bara blir fulla hela tiden.. Sköt skolan istället tro mig det blir mycket bättre i längden för det är såååå mycket svårare att komma in i gymnasieum nu och du kommer absolut inte in på något bra om du endast Har E! Det kommer du inte långt på om du inte tänkte söka in till bygg eller Bond gymnasium det vill säga. Tro mig du kommer ångra dig som attan sen! När du sliter häcken av dig på donken eller något och ändå inte har råd att köpa en mascara eller tänkte du kanske bo med mamma och pappa resten av ditt liv? För lägenhet kostar. Modell kan du ju heller inte bli för du har inte utseendet för det! Nyckeln till allt är utbildningen! Utan utbildning är du inget! Du klarar dig inte i livet utan utbildning en BRA EN! Ett E räcker inte tro mig! Man måste. Vara an anmällbildad i livet inte dum och korkad då trampar folk på dig! Det är dags att öppna ögonen och inse verkligheten Lilla vän! Du har allt man behöver du behöver inte tänka på ifall du får någon middag eller ej i kväll det ända du behöver tänka på är dina studier! Vad väntar du på? Det är bara att börja kämpa INNAN det är försent! Du har bara ett och ett halvt år kvar och fortsätter du som du gör nu kommer du inte in på NÅGOT Gymnasium och då är hela ditt liv förstört! Observera att du har ALLA möjligheter och DU kan bli EXAKT vad DU VILL!!!!!! Framtiden ligger i dina händer det gäller bara att kämpa offra blod svett och tårar du klarar det bara du vill!!!!! Du kan göra det nu men snart är det försent! Lycka till hoppas jag fick fram mitt budskap! Massor av kramar

2011-12-08 @ 20:02:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0