Woops.. problems.

Hallooj hemma nu asså jag va så jäävla kissnödig har hållit mig hela dan för hatar skoltoaletterna nu har jag i allafall kissat, SÅÅÅ SKÖÖÖÖÖNT!
Skolan idag va ganska chill faktiskt , Träffade snygga Milica hon va i skuru idag så sjukt skön brud :)
Hahaha hade skit kul på musiken oscar skrattade som fan så jävla kul , efter skolan satt jag först med Emelie ett tag sen drog jag till forum med lite boys dom käkade på subbe fatta om jag var sucktad.. fick en kaka av steffe i allafall, snart ska jag träffa My , hade råkade planera med Jenny att träffa henne idag också men glömde att jag skulle träffa My så förlåt Jenny gumman:/..
Ful på mig.

Godnatt

Ny profilbild på fb , vet inte riktigt om jag tycker den är snygg eller inte :O kände att jag behövde byta iaf såg så seriös ut på den gamla ----->

I just can't describe my feelings..


Hatar ljudet av en damsugare , men älskar chokladpudding.

tja här sitter jag och stör mig sjukt mycket på min jävla damsugare , det finns liksom et litet pip som har samma ton hela tiden , sjukt irriterande, skulle nog inte klarat mig om jag inte hade denn chokladpuddingen i min hand ... mmmmm gott! Mamma sa att jag inte fick ta en till men dom är ju så jävla små :( så tror jag ska smyga mig till en sista bara :P
jag tror Mamma har that time of the month if you know what I mean, haha skriker på allt just nu :P
yeye ska tagga ut en lite schtuuund nu.
So empty.. :(

Ogientering .. yeeey, hey ho let's go, eller nått sånt.

Nyvaken tjej här .. åh idag va en sån här dag som man ba ligger kvar i sängen, ni vet när man egentligen måste upp men allt i hela kroppen säger emot så jag har lite brottom nu men men , vi har origentering idag yeeey kuuuuuul... verkligen.
jag suger på sånt där med kartor och det här får man betyg på så ja vi får väl se hur det blir och så kommer man ju va så jävla snygg med gymadojjor och skit.
yeye ska börja dra mig nu kram på er.

JAG AVLIDER!

Fyfan jag var på gymmet, så först hade Mamma Bokat in jävla zumba jag fattade ingenting och hade skit ont i huvet så orkade inte försöka det ända roliga va att jag såg MAMMA skaka rumpan HAHAHAH asså jag dör.. i allfall sen gick jag ut och skulle springa lite på bandet och så så var det världens seriöst världens snyggaste kille som hade as snygga kompisar men just han va snyggast oherre sen lägger han sig på bänkpressen och hans muskler...mmmmmmmmmmmmmmmm dregel.. och där stog jag och lökade liksom så jag drog hem hihih ;)

Svampar.

Tjenare, har No och jag har inte fått min skoldator än så sitter i bibblan med Kukke och Gabbe haha vi ska typ göra en powerpoint om svampar , fattar inte varför , Kukson Bitchklappade mig nyss ocks så jag och My sitter och diskuterar på fb hur han ska fy stryk , kan bara säga en sak lillfingret kommer i alalfall komma upp och då vet man att det blir farligt asså skulle inte vilja va i kukkes sits nu ;)
men aja ska fortsätta mitt fina arbete kram så länge :)

♥ Stockholm ♥


Yey, I don't have pms anymore :)

Hahah hade rålack förut men sen drog jag ut ett tag med Philip och jocke, kim och lazar kom ett tag , aa vi typ lallade runt lite hade egentligen inget att göra men aa, nice nice,
Dagen har vart rätt så Normal gick till skolan efter skolan var jag med my Marcus Philip Jocke Patrik Marcus typ David och alalalalala sen drog jag hem inte så mycket mer med den dagen liksom :)
Men nu har jag fett ont i huvet :(
så ska bara ägna mig åt att läsa andras bloggar nu men godnatt allt folk sweet dreams


Hahahah jag och my köpte kakor och mjölk, klassiker ;)

PMS.

Hej, har pms just nu bloggar sen när jag är lugn , bye.

SKRILLEX - WITH YOU, FRIENDS


Även fast man inte hör ett dugg av vad han sjunger men ändå skön på nått sätt


SOVMORGON FTW!!

Så jävla skönt haha fast idag gick jag upp som vanligt i allafall för att hinna plugga lite också vi har so lektionen först av allt ändå ganska skönt.
Fast jag har grov fuldag idag men jag har en timma på mig att fixa det, har redan sminkat om mig en gång haha ni vet när man är så trött så ser man absolut ingenskillnad om man sätter på smink,så sminkar man bara på sig mer och mer sen står man där som hejhej jag är bara 14 år.. aa så fick sminka om mig sen har jag bytt kläder några gånger också , har inte alla på bild men dom jag var typ mest nöjd med va dom här.



Hahah på den första står jag ju som en mupp och på den sista fick jag värsta puschen för jag gjorde nått med axeln, aja ska nog ta det sista men typ ta ett linne under eller nått :P

FÄRDIIIIIIIIIIIIIG

OHERRE vilken jävla lättnad här har jag kämpat hela kvällen med den här jävla so skiten och nu kan jag det fan. bara jag inte får backout på provet :O
men jag är trött och hungrig har inte ätit middag haha sa till mamma att jag hade det förut för att jag inte var hungrig då så ska nog ta och göra en macka then im going to sleep i think.
bloggar lite på morgonen imorrn eftersom jag har sovmorgon
Goodnight , sleep tight wake up right ! ;)

Måste säga att min vän Yasmin är sjukt jävla snygg asså!

Från början till slut, jag älskar dig .


Jag älskar dig bästavän allt jag kan skriva, mina tårar rinner just nu för precis när jag började tänka på en en speciell kille så var det som om du visste det så precis sekunder efter fick jag en text från dig. Nora vill bara säga att  du hjälper min genom att bara finnas genom att bara vara du jag älskar dig precis för den du är, kommer alltid stötta dig i vått och tårt , dag och natt, livet ut.

Tajmahal.


Postat av anonym:
hej, vart ska du köpa ditt löshår om du nu ska ha ett ?<3

Svar: på tajmahal tror jag för såg att dom hade sjukt fint vågigt löshår där :)

T R Ö T T !

orkar inte plugga meeeeeeeeeeeer har fucking 18 sidor kvar att läsa .

Franska revolubajsen.

Pluggar so för fullt , fattar inte varför man egentligen ska kunna det här jag bryr mig väl fan inte om vad som hända i frankrike för flera hundra år sen.



Länkbyte!

Med söta victoria hon bloggar lite som jag, om livet och så sen gör hon designet gratis också :O
Iallafall skit söt tjej och tycker alla ska ta sig en titt in på hennes fina blogg :)
Klicka hääääääääääääär eller på bilden om du vill komma till hennes blogg :)


Jag älskar dig tönt.


Även fast du ger mig hjärtatack ibland...


Pluggar klart

Har precis pluggat klart för idag har ganska stort prov på tisdag så måste läsa på som fan nu, men för idag så är jag klar läser mer imorgon.
Var ju på grönan med Nora för sista gånger för i år, hade as kul även fast vi inte va där så länge men jag har alltid rolig med min lilla knäppgök!
Men ska fortsätta kolla på Partaj nu :)


Men Noras lillebror varför försvann han ?

Man vet liksom inte vad som hände riktigt han var redan död när han kom ut ur magen, Om ni vill veta mer så fråga nora häääääääääär :)

gårdagens smink.

Jaaa, jag ska bättra mig på att uppdatera men på helger gör jag så mycket annat så hinner liksom inte.
gårdagens kväll/natt var lite speciell haha men det va kul och lite läskigt. det hade nog blivit ganska mycket roligare om vi skulle göra det som var plkanerat men nu blev det lite hinder för det så aa det blev som det blev och det va väl helt ok :)
Nu sitter jag hemma hos my och ska dra till Pappa snart och fixa mig sen möta upp Nora i slussen och dra till grönan det är ju förfan sista dagen idag sen stänger det, sorgligt ändå jag ska inte köpa guldkort nästa år så kommer nog inte va där så mycket jag kanske ska köpa grönakortet så jag kan kommer på konserter och så.
Tog tyvärr inga bilder igår så har inga att lägga in men tar några idag så blir d et bra :)
Kramar på er alla :)

Bild tagen nyss, sliten chey.

Svarar på lite frågor.

Postat av: Anonym
var du på grönalund igår ?
Svar: Yes det va jag fast bara typ 2 timmar :)
Postat av: Anonym
Hur känner du dig påverkad av det där med din kusin? Alltså Nors lillebror sm försvann, vad minns su om när det hände och hur känner du nu? DU ÄR FETT MED FIN!
Svar : Asså jag blev ju förstås ledsen för Nora, Elin och Johans skull för det är ju liksom ganska tufft att förlora ett barn sådär när man liksom har föreberedd sig för att få en lillebror eller en son, jag tycker på nått sätt att det är ganska skönt att han aldrig han leva mer än vad han gjorde så att man aldrig fick lära känna honom då hade det blivit betydligt mycket svårare att förlora honom, jag minns bara att Pappa berättade om det för mig och att jag snackade mer om det med Nora efter ett tag för jag vågade inte riktigt ta upp det i början. nu tycker jag att han är är som en lite fin ängel däruppe och man får ju tänka såhär också att nu kom världens finaste Hedda istället som jag själv tycker är helt underbar.
Hoppas du fick ett bra svar och tack så mycket !:)

Nyvakna puddingar.

Godmorgon godmorgon jag och My vaknade nyss haha ganska tidigt ändå :O
kunde inte blogga igår för jag var hemma i 10 minuter typ sen frog jag ut Med My, Marcus , Philip, Jocke , David några random tjejer och  våra småpojkar ( Kukke, Calle, Eric ).
Det va väll sådär, blev lite failat så vi gick runt och typ latade oss överallt bara, sen drog vi till donken och träffade Jonte wille och viktor haha och lilla jonte ramla på sin cykel, aaaww snutte.
Ja sen gjorde vi inte så mycket mer vi drog hem och kollade på film.
Men nu ska jag ut och hämta dricka till my, bara för hon är lat .
Kramkrama
Bara för jag är världens bästa fotograf så får ni två jätte fina bilder från igår. 



HAHAHA THIS IS WHY I LOVE YOU / Nora



Godnatt

Stänger ner allt för idag, eller allt förutom mobilen .
kram på er!

Hahah jag för ungefär exakt ett år sen liten va ?;)

Fyfan vad härligt med helg!

Shit vad veckan har gått snabbt ändå, längtar till imorgon, Känner på mig att den här helgen kommer bli bra;)
FÖRUTOM EN GREJ SOM JAG KOM PÅ NU, JAG KAN INTE GÅ PÅ FUCKING SSC ÅTERTRÄFFEN!!!!
fanfanfan :'(
Men Philip ringde så jag taggar ut nu kramen !


Du är en grillkorv och du har jätte snygga skor.

Hej på er era coolingar, har precis bråkad med Mamma i telefonen haha blev så sur så jag satt och skrek.. heh.
så ja jag va ju på sådär humör fast sen ringer Pappa och säger att det är tacos till middag och min mun  blev plötslig större än hela mitt ansikte, hih Don't you just looooove tacos ?
Sitter okså och planerar helgen som egentligen har vart planerad hela veckan fast inte vart jag ska sova och så
Men måste verkligen städa mitt rum nu inann Pappa kommer eftersom jag redan har sagt att jag har gjort det .
återkommmer senare ;)

OUTFIIIIIIIIIIT OF THE DAY LIKSOM;)

Jag älskar dig vad som än händer.


Förlåt om jag har varit lite off , men du vet det hände ju så mycket med..
aa du vet vem...
Alla minnen,  allt bara rabblas upp som ett bildspel i huvudet,
Jag älskar dig , du får aldrig aldrig aldrig tvivla på det.
Samma mening varje gång
Hoppar du Hoppar jag.

Finare finns fan inte!
ps :Låten har aldrig riktigt passa perfekt, men kommer du ihåg att vi sa att det va våran?

Min vinterjacka!!

Hittade skiiit snygg jacka på MQ och ajg har redan bestämmt mig för att den ska jag ha ! :)
G-star raw : 1799:-

Livet är hårt.


Fuck this shit, pallar inte med alla jävla känslor, det går liksom upp och ner hela tiden. saknar dig men allt jag har sagt går inte att ta tillbaka och tror ändå att det jag gjorde va det ända rätta,
fast samtidigt kanske det skulle funkat om jag bara försökte mer.

Jag är så jävla snäll :O

Hahah delar skåp med Morgan för jag har knipsat upp 5000 lås redan, så hade jag nyckeln idag så av någon anledning stoppade jag den i Linus Kalsonger för att försvara mig själv så va det värsta läget han böjde sig ner och jag var liksom tvungen :(
Allafall så Morgan ville inte stoppa ner handen och ta den och inte Jag heller och Linus ville inte ta ut den så den fick liksom ligga där haha och sen visste ingen va den låg om den låg kvar i Linus kallingar eller om den hade ramlat ut .. Only Linus knows... så vi fick knipsa upp skåpet.
sen kände jag mig lite taskig för det va liksom jag som slarva bort nyckeln så när jag va i forum idag med My Vendela och Bubbe så jag köpte lås till både mig och morgan Hahah och så kom vi på värsta braiga Idéen att och den idéen ledde till det här:
Hahahah vi är så jävla bra på att slösa pengar köpte nagellack och klister märken bara för att pimpa låsen innan va dom ni vet sånna där tråkiga guldiga haha  'F' låset är mitt dårå och så är 'M' låset till Morgis hhaha sööt vaa ? han kommer nog bli mega glad :D
Ändå fett chockad över att jag faktiskt köpte lås till pojken :O

Löshår

Vill ha löshår så är det bara har varit lite fram och tillbaka med det liksom men vafan nu har jag velat ha det i 3 år plus att vill inte ha det bara för att få långt hår utan även för att få tjockare hår eftersom jag har väldigt tunt hår jag vill bara inte att det ska bli kasst och se fjortis ut liksom :/
men vet inte tror jag ska köpa lockigt i så fall och sätta in det hos frisör så det blir bra !:)
Sånna lockar sååååååååååå snyggt !!!!

Nu är det faktiskt så att jag mår jävligt bra, fan kan inte alla bara va som jag...

Tjaaaa, idag vaknade jag faktist nästan pigg , helt sjukt och jag sov bara i 4 timmmar typ asnice. snart kommer väl My hit och sminkar sig också awesssooomeness jag är sjukt hungrig så ska ta och göra en lite macka till mig själv ;)
Dagen klädval :
Fast jag kanske hinner byta om 3-4 gånger också hah vi får se just nu ser jag ut så här i allafall.
KRAAAAAAAAAAAAAMEN

I don't give a shit!

Haha hade glömt publicera förra inlägget, men kom precis hem nu i allafall min skönaböna My kom hit först med sin tupp hatt .. standard liksom, sen drog vi och träffade Philip, Marcus , Jocke, David efter ett tag drog My och Jocke så kom typ Patrik och Emil och va där ett tag sen drog jag Marcus och David hem till Marcus och spelade typ gitarr hero haha sen när dom skulle följa mig hem så typ diskuterade vi stjärnor och aliens.. poeter;)
aa och nu sitter man här liksom :)
juste shoppade idag också svarta jeans crocker 499:- och en tröja från jc : 299:-  och måse köpa en jävla skinnajcka snart hittade en perfekt men nu är den sluuuuuuut typ överallt.. bajsaaaa, men kanske ska beställa den men det tar bara så jävla lång tid innan det kommer liksom . yeye vi får allt se hur det bli mamma och jag skulle kolla på det i helgen ;)

pluggar = facebook


Truddeluttanlej tjohej , vad gör jag just nu : jo jag sitter och väntar på min pizza och ''pluggar'' so eftersom vi har so PROV på nästa tisdag om franska revulotionen..  första provet vi har tror jag .. läskigt :O
Hahah asså idag erkännde en lärare också att 8 orna i skuru är typ värre än va dom har vart på flera år eller va hon nu sa, asså förra vecka la dom en mosad groda i en lärares sko , och en snubbe spottade en lärare i ansiktet , den här veckan kastade några in en kondom full med bajs mot vår spanska lärare och en kille sparkade rektorn så dom fick ringa polisen och så sparkade han polisen också .. han va ju iförsig full,  men asså helt sjukt :O haha lite kul ändå :P
Hahah låter som jag går i största lodis skolan ..:P
men ska äta min pizza nu Heppårej :)
Godaste pizzan!

Godmorning

Tjenare har sovmorgon idag så han göra ett kort inlägg, fyfan vad gött att solen lyser, ojj men måste dra mig mot skolan såg jag på klockan.
Dagen outfit : Kofta från gina, linne: hm , Jeans: levis.

Ciao!

Godnatt bloggen.

Nu ska jag sova och glömma bort allt i världen, och istället drömma mig in i min egna lilla värld där allt är perfekt.

TIPS!

Sjukt bra grejer för håret från sunsilk om man andvänder allt tillsammans blir det som bäst resultat eftersom produkterna och gjorda till varandra liksom.
Om man har som jag ganska slitet och strävt hår så tycker jag ni ska prova det här jag tycker håret blir lenare och känns mer friskt.
just a little tip Liksom ;)

Bästa taggnings låtarna!

Kärlek!

Tagga - Klubben

Sexy and I know it - LMFAO


Jag älskar dig, men allt har förändrats.

Hej min fin fina blogg, kom precis hem från forum och nu ska jag bege mig till Marcus och tror jocke va där också  så ni får ha det så trevligt så länge blev ett litet kort inlägg bara ;)

VILL HA SOMMAR IGEN!

förlåt.. men jag pallar bara inte mer, jag gör ändå bara fel hela tiden.

Kom precis hem va ute med Marcus, David Filip edvin några tjejer som jag glömde bort va dom hette Leo Robin typ Simon hette nån aah jag vettefan, dom andra drog typ efter ett tag så satt och snacka lite med Marcus bara , nirr.
Va i forum ett tag också skulle köpa en as snygg skinnjacka , den hade funnits i rätt storlek varje gång jag hade gått och kollat till den haha så nu när jag äntligen skulle köpa den så va det fucking slut :( ..
typsikt min otur .. menmen
Hahah random bild..

SV:

Maja om kul lördag liksom...:
Är Huddinge såååå tråååkigt ??

Jag bor där ;O
SVAR: haha nej det är inget fel på huddinge men just där jag var så va det väldigt tråkigt eftersom jag inte känner några alls där känner bara några i segeltorp och runt där :)

kul lördag liksom...

Fyfan är så jävla fittdamp sur fans 100000000 grejer jag skulle göra idag oc blev bjuden till massa gtejer så ba nej fanny du måste va i fucking fitt huddinge och göra absolut ingenting iställen . Nämen oj vad kul.. Verkligen.

@Vendelas place

Godmorgon godmorgon, här ligger vi i vendelas säng (och med vi så menar jag My, vendela och jaaaag)
Igår va vi ute med Filip, Marcus , David , Jocke , Robin, Amanda och Maja vi drog hem till filip och tog det lite chill liksom han bor så sjukt jävla nice :O galet.
sen tråffade vi lite andra på vägen hem också , aa orkar inte gå in på detaljer men det var lyckad kväll i allafall :)
men nu orkar jag inte skriva så mycket mer så kraam på er så länge :)
Men nu blir det basta och bada jacuzzi med tjejerna PARTAAAAAJ! :)
Ni får lite gamla bilder jag hittade på Vendelas dator också :)
¨

@SCHOOL

Har lektion utan lärare haha ja det funkar ju skit bra just nu ligger det löv över hela golvet ;)

VAD HAR HÄNT MED MIN BLOGG !?

ÄR DET BARA MIN DATOR ELLER ÄR HELA MIN DESIGN BORTA !!??!??:OOO


Credd till mig !

Jag har stått ut i ett helt dygn utan dator.. därföörr har jag inte bloggat,
Men igår i allafall så shoppade jag lite köpte jeans från levis 899:-
och en gant tröja 1100 :- men lämnade tillbaka den idag även fast jag inte ville, men Mamma blev lite sur för att jag shoppade upp 2000 spänn  10 minuter efter jag fick de :$ heh så ska köpa den sen istället :P för nu måste jag köpa skin jacka och skor har absolut ingen aninging om vad jag ska ha för skor Funtar på att köpa Hunters men vet inte.


Fyfan vad jag kommer ångra mig om jag gör det jag är på väg att göra .

ska alltid sumpa allt .

Fönstershopping

Halluuu, haha kom 50 minuter för TIDIGT observera att jag kom FÖR TIDIGT till skolan :O
men som tur är så bor jag as nära skolan med min far så jag drog bara hem till honom och chillade där ett tag bytte om några gånger gjorde jag också , haha blev till slut en ännu slappare outfit än den första, tog min kära sweet tröja som jag inte har andvänt på 100 år.
Jag och jenny drog iallafall till stan efter skolan och kikade lite hita några grejer som jag drar och klöper i morgon, haha blev uppraggade av några läskiga killar också...
sen träffade jag Axel också, kul saknade faktiskit honom lite :)

HAHAHAHAH juste asså min klass är så sjuk..
Man kan ju säga att vi inte riktigt gillar vår spanska lärare.. haha usch dom hittade en död groda på vägen och plockade upp den med en påse sen tog med den och först la den i hennes väska sen tog dom ut den från påsen och la den i hennes stövel, haha så när hon sätter ner foten så ...smaaschh.. usch och fy, synd att man inte får se hennes min bara ,haha fy lite taskigt ändå :P

Planerar helgen lite också antingen är jag med Gabbe henke gustaf Berra och några fler , eller så är jag men några killar i Nacka ;)

Hahah jag och Nora år ... 2008 kanske ?:O
Jädrans vad vi har förändras sen dess alltså ;)

Mitt liv är som en tandemcykel, om inte du satt bakom och cyklade med mig skulle det blivit jävligt svårt att komma frammåt.

Godmorgon allesammans en nyvaken Fanny här. idag hade jag verkligen ingen lust att gå upp.
Menmen nu är jag uppe i allfall och måste typ dra nu , men efter skolan drar jag och jenny till stan och shoppar lite sen när jag komer hem så kan jag uppdtera mer , Kram så länge !
Outfit skit slappt pallade inte bry mig :P

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar.

I know I know I know I know, jätte dålig uppdatering ska bättra mig, haha har sagt det där 100 gånger nu men nån gång kommer det väl hända ;)
Skulle egentligen träffa Jocke och Marcus, men orkaaar verkligen inte skulle tränat också men orkade inte det heller haha är aaas seg idag ;)
här är i allafall resultatet av hårfärgningen, just nu tycker jag det är lite för mörkt det ser lite ljusare ut på bilden :P men det kommer ju tonas bort lite också , men nu har min kära broder verkligen adhd damp på mig så vi hörs imorgon kram på er :)

Vad tycker ni ? bättre eller sämre ?
Hahfulaste bilderna men aja :P

Du var bäst.


Idag var det också exakt 2 år sen min hund Lego blev påkörd.
Lego var speciell han typ förstog mig på nått sätt.
Jag vill bara säga att jag saknar allt med dig bubben, men jag vet att du har det bra där du är just nu. 
Från Mig till dig , jag älskar dig. 

Yes jag har färgat håret.

vet inte riktigt om jag är nöjd det blev lite för mörkt men samtidigt är det ju heelt nyfärgat nuså det kommer ju tona bort lite lägger in bild i morgon ;)

JENNIFER ÄR NU 100% FJORTIS :)

IDAG FYLLER MIN KÄRA VÄN JENNIFER FRIMAN (AKA FRIMPPAN) ÅR.
HOPPAS DU HAR DET BÄST GUMMAN!
ÄLSKAR DIG, DU OCH JAG LIVET UT :)
Jag och jenny förr :



Jag och jenny nu:


Så jävla stiliga! ;)

Vad har jag gjort idag ?

Vaknade som sagt upp hos My vi va med Erik och Calle ett tag sen åkte jag Iväg till Huddige och träffade min kära vän Frida, haha vi blev tvingade att gå på jävla vuxenfest haha det söööög men det va gulligt för dom hade verkligen försökt va lite unga och hade låtar som : Sexy bitch, party rock anthem, Danza kurduro och lalala ;) haha det sög så vi stack till donken och partajjade där istället och nu har vi kommit på ett ljud typ så man blir typ as överspelt om man gördet ljudet haha weird :O
Men nu ska jag kolla på fångarna på fortet ha det så bra så länge kram och puss







Upp och hoppa rumpan i taket .

Tjillerill, vi vaknade precis och vi håller på att fixa oss, igåår var jag först med Nora och snackade ut ganska viktiga saker.. känner att vi måste snacka mer nu menmen jag får ringa henne sen. sen åkte jag hem till Mysan och va med Joakim och Marcus (skönapojkar) jocke skulle göra typ en babyfreeze och ramlade med huvet före i astfallt hahahha så kul :') så han har en jätte fin bula nu på huvet ! fint fint aja orkar inte skriva så mycket mer nu det kommer bilder sen
KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM  häär har du Azzi, Ja ni hör den lillaflick rösten yep thats me ni fick en liten dansskola också ;)

Bara för det är lite svårare för oss att göra ett videoinlägg...







Lite i fel ordnign men aja ;)

första inlägget på mobilhihiihi

Heej har musik nu skulle bara ssäg det hhhi

My tears are falling for you

Faaaan snälla det får inte hända nått med dig . fan fan fan fan fan.

Haha hitta lite fler

euuw ,. mit svarta hår fyfan vad risigt asså..
Hahah fyfan det va tider de
När man hittade alla sina favorit låtar på tobbeno1/fjortisdunk .
När man kallade sig själv för ''spelgelmissbrukare''.
När min största önskan var att få löshår.
När mjukisbyxor va mitt finaste plagg.
När hela livet gick under när Playahead la ner.
När jag plattade bara underhåret för att få det se ut som löshår.
När jag smet iväg från lektionerna bara föra att sminka på mig.
Men vafan jag älskade det och ska jag säga exakt varför jag blev fjortis ?
För att vilka var det som fick all uppmärksamhet ? vilka var det som fick alla killar ? jo det va fan fjortisarna klart som fan man ville bli det då. plus att man kunde skämma ut sig själv utan att få massa hårda ord för den ända komentaren man fick var bara fjortis och jag kanske sa - men asså va nej sluta jag är inte alls fjortis, men ändå blev as glad för att dom tyckte det .
jag vill verkligen inte bli fjortis igen men jag tycker det var sjuukt värt alla hårda ord och bitchfighter man var med om, jag har sjukt kul utan att vara fjortis men hatar att så fort man gör nått som sticker ut lite så blir man stämplad liksom vafan släpp loss lite och ta inte allt så seriöst.
- words by Fanny Hedin haha ;)


Fjorton saker ni inte visste om mig.

1 Jag har utåtstående öron .. HAHA :')
2 Jag är jordens segaste människa på att svara på sms , bara för att jag hatar att smsa :P
3 jag har aldrig haft ett seriöst förrhållande asså verkligen inte det minsta seriösa
4 jag har haft ätproblem
5 Om jag chattar med någon och ska göra t,ex en glad gubbe så måste jag le eller om jag gör en ''p''  gubbe så måste jag ta ut min tunga  eller ledsen gubbe typ ta ned läppen och aa ni fattar :)
6 varje gång jag är med Nora så skrattar jag så mycket att jag kissar på mig , asså bokstavligt talat.
7 jag har jätte dåligt självförtroende.
8 jag förlåter alltid folk för snabbt och enkelt.
9 Jag kan kämpa väldigt länge för att få en kille sen när jag äntligen har fått honom så tappat jag känslorna men det beror också på det jag skrev innan med seriösa förhållanden.
10 när jag var runt 8 så spelade jag in en låt som nu spelas över hela världen och skulle vara snuskigt rik om jag hade tjänat pengar på det , men det gjorde jag inte och det är egentligen fel av det bolaget som jag sjöng för att göra så men jaja vad ska man göra :)
12 jag kan inbland bara börja gråta för ingenting.
13 jag har färgat håret så många gånger så jag inte ens kan räkna, det är fan ett mirakel att det ändå är i så bra skick som det är
14 jag hatar min kropp.

Imorgon är det freeedaaaaag mmmmmmmmmmmm.. (hahahanora)

Vet ni vad jag älskar ? Godis på vardagar för då är det som godast haha nog om det.
Kom precis heeem i allafall och kom på att det är fredag i morgon WIIHUUUUU PARTAAJJ ASSÅ , haha tror jag ska sova hos my. eller hon har inget val jag kommer bosätta mig där iallafall och vi brukar alltid hitta på lite smått.. random.. saker ;) thats what I love about her !
haha men nu är det nån jävel som spammar mig på chatten
vi höreeesss kramkram
haha kollade mina anteckning nyss för jag brukar skriva läxor där haha ibland tänker jag nog inte när jag skriver : Läsar aptel 27 ti frqqdeh , och Mat om intyy klert. och det ska stå
Läsa till kapiter 27 och göra matten om inte klar.

Hahah markerade Ekliden lite innan jag stack där ifrån ;) saknar ekliden lite men ångrar obsolut inte att jag bytte tillbaka till skuru! :)

Bara för att jag är lite smått beroende

Haha har en till blogg att läsa dagligen nu http://andrezuniga.myshowroom.se/ tihihi .. :$

Vad ska man sjunga?

Johanna Pulli ([email protected]) om Godmorgon världen:
Sjunger du inte också? Kan inte du lägga ut en cover? :)
Svar: Jo asså jag och Nora ska göra en cover snart vet bara nte när vi ska spela in den för har inte så mycket tid just nu men det kommer förr eller senare ska kanske göra en cover själv också , vet bara inte vad man ska sjunga, har ni nått tips? :)
Grejen är bara att jag knappt har lärt mig min mic än haha fick den i januari när jag fyllde men har inte tagit mig tid åt att lära mig den fast hur svårt kan det vara liksom ?:O


Fjortisperiod

Japp.. hade typ 1000 egopics till men orkar inte ni fattar hur jag såg ut liksom sen fanns det värre bilder men vettefan vart dom är Nora kanske har dom eller Jenny haha det a typ mina Fjortispolare ;)

Vanlig dag för mig.

Det var någon som ville veta hur en vanlig dag för mig ser ut och jo det går väll till så här
VARDAG:
Vaknar vid ungefär 06:30 går upp duschar, äter frukost, sätter på musik och börjar fixa mig drar alltid hemmifrån lite för sent för jag måste byta kläder 100000000 miljoner gånger innan jag blir nöjd men lyckas alltid hinna prick i tid eller kanske typ 5 minuter sen.
ja sen är ju skolan som vanligt, massa lektioner och skit men min klass gör det oftast kul. slutar olika varje dag men det är runt 2-3 tiden. efter skola brukar jag dra med folk till oftast forum haha eller drar hem till nån ja vi brukar hitta på lite vad som helst liksom ne åker jag hem vid typ 7 och är hemma resten av kvällen ibland kan jag dra ut också men orkar oftast inte det på vardagar då vill ajg bara va hemma och sega.
HELG:
Det brukar variera lite när jag vaknar med kan va i från 11 - 4 inte tidigare än 11 haha det händer inte.
Har alltid bestämmt vad jag ska göra dagen innan Brukar oftast träffa Nora annars träffar jag massa i Nacka, så jag typ äter chillfrukost, Duschar,(sätter på musik haha kan inte fixa mig utan musik typ) och fixar mig then i'm off!
sen beror detr på om jag kommer hem eller inte men om jag ska va hemma så åker jag hem typ 11 - 12.
Brukar alltid vara med massa skojjsiga personer eller så är det ''fest'' eller vad man ska säga men det är inte så jätte ofta ;)
haha aa det va väl de hele liksom, vet inte vad du som frågade ville veta om det skulle va ännu mer detaljerat eller mindre men jaja :)

Kär!

Jag och Jenny satt och kärade ner ossAndré zuniga på engelska lektionen idag , wooow vad han är snygg asså så jävla sexig röst.

Haaha asså..

Hej , Din brorsa heter Casper va ? heh skulle du kunna lägga upp en bild på honom har hört att han är snygg. och om du har något annat syskon kan du lägga upp en bild på han/hon med :)
svar: yes min brorsa heter Casper och här har ni honom ;)
Sen har jag en lillebror också vi har inte samma Pappa men samma Mamma.
Älskar båda två mest i hela världen även fast jag aldrig säger det till dom, om dom försvann vet jag inte vad jag skulle göra, jag skulle nog försvinna jag med.

Jag är inte kort, det är bara alla andra som är långa! :)

Godmorgon , har sovmorgon idag till tio i tio så hinner småblogga lite ;)
sitter och diskuterar söta djur med vendela på chatten haha fan va det finns djur man inte visste om asså.
Men måste hitta nått att ha på mig nu .. det brukar alltid ta typ 10000000 år , jag fattar inte båda mina garderober är överfulla får inte plats med nått mer men ändå har jag inget att ha på mig måste shoppa!!!!
aja,
PUUUUUUUUUUUUUUUSS OCH KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM hihi är så kärleksfull idag ;)


Bild tagen nyss , tiiiepp... haha nej men det va någon som frågade om jag kunde lägga upp lite bilder från min fjortisperiod och visst det kan jag göra gör ett inlägg om det senare  :)

Smiling, but i'm close to tears.



DRÖM MOPPE!


Wow, typ.. dör :O

SNYYYYYYYYYYYYYYYGG!

You're so far away...

Kom precis hem va ute med Edvin , Anton , Gurra och Leo, träffade Steffe snabbt också haha vi körde moppe i fan 80 km/h läskigt :O
håller på att kollar på moppe till mig med så om n har nått awesome tips på snygg moppe komentera gärna :)
men måste börja läsa egelska boken nu ska läsa 5 kapiter tills imorgon , woops.
ni får ha det så himla gött så länge då;)
och juste är det nått ni tycker jag ska skriva mer om eller mindre ? så komentera så jag kan få tips :


Godmorgon världen

Vaknade förungefär en halvtimma sen kanske, Nora den gullegrisen kom in medfrukost till mig aaw hon va som en liten mini farfar :')
Nu måste jag leta efter godiset och sen fixa mig, och ser fram emot en härligsöndag .. hatar söndagar men Nora och jag ska göra det bästa av det ;)
kramisenkramisen:)

Grym tjej .. så jävla avendsjuk.

Haalooojj

Hejsan hoppas era gullungar.
här ligger jag i Noras säng och busar, jo det har vart skit dålig uppdatering, jag vet.
Idag i allafall vaknaade jag upp hos my , va där ett tag. .. haha hände lite grejer men det va awesome ändå eller hur my? ;)
sen spenderades kvällen så här: jag sattte mig på märsta tåget, gick av vid norrviken, köpte godis för 100 spänn sen gickjag hela vägen därifrån till Nora .. erkänn coolt ;)
TILLFÄLLIGT AVBROTT - HEJ FANNY SKA BARA SKRIVA ETT SMS, SEN KOMMER HON FORTSÄTTA SKRIVA -/ NORA
haha sådär,
Sen hos Nora fick jag lite mat och satte på disney chanel haha började faktiskt gråta av Nanny mcfee hahah randoom:'), seen kl 8 gick vi och la Hedda (norslillasyrra)
sen började det feta ..
nu ligger en tom chipspåse två tomma colaflaskor och typ 3 godisarbitar kvarpåbordet där nere ;) yeeeaah och jag har lust att baka nu haha jag är så fet asså.
aupdet vaväl det hela liksom, KRAM KRAM ;)
SKULLE PUBLICERATS IGÅR !

Lite smått halv random bild sådär ,menmen ;)
Hejsan hoppas era gullungar.
här ligger jag i Noras säng och busar, jo det har vart skit dålig uppdatering, jag vet.
Idag i allafall vaknaade jag upp hos my , va där ett tag. .. haha hände lite grejer men det va awesome ändå eller hur my? ;)
sen spenderades kvällen så här: jag sattte mig på märsta tåget, gick av vid norrviken, köpte godis för 100 spänn sen gickjag hela vägen därifrån till Nora .. erkänn coolt ;)
TILLFÄLLIGT AVBROTT - HEJ FANNY SKA BARA SKRIVA ETT SMS, SEN KOMMER HON FORTSÄTTA SKRIVA -/ NORA
haha sådär,
Sen hos Nora fick jag lite mat och satte på disney chanel haha började faktiskt gråta av Nanny mcfee hahah randoom:'), seen kl 8 gick vi och la Hedda (norslillasyrra)
sen började det feta ..
nu ligger en tom chipspåse två tomma colaflaskor och typ 3 godisarbitar kvarpåbordet där nere ;) yeeeaah och jag har lust att baka nu haha jag är så fet asså.
aupdet vaväl det hela liksom, KRAM KRAM ;)
SKULLE PUBLICERATS IGÅR !

Svara när jag ringer / Nora

-

Heej vendela!


WERME!


fuck rubrik!

heeej igen haha jag har inget liv! fanny blottar sig för min granne...

ville bara säga att gubben på bilden INTE är min pappa utan min avlägsna farbror! här kommer mera bilder ur mitt lilla album :)




det går bra nu.



 välkommen ut i friheten!

jag är psykiskt frisk och mentalt stabil :)

tjatja fannys fjortisblogg! nu sitter jag i min säng med fanny och strular...med fanny, jaa vi är lesbiska?
nu ska vi ut och träffa mina bitchar Calle,Edvin,Knutte och bjurre tror jag kanske blir några fler :)
jag har iallafall tagit edvins biokort så de nice!



HAHAHAHAHA nu sitter fanny och pratar med sig själv! hon säger typ:shiit jag hatar när man hittar ett litetlitet fack och så ligger det nått jobbigt där i...fast nu gjorde det inte det men iallafall.

jusste! jag har en tupphatt! hejdå småfjortisar!  

@Mysan

Halloooj, sitter just nu i mysan säng och diggar musik , Edvin va här nyss också ... det va ju .. skapligt.
han tappade ialla fall bort sin plånka så om ni ser en kille som heter Edvin med ett as fint grön busskort så är det
faktiskt mitt eftersom jag var så snäll som lånade ut det, menmen blir nog utgång senare ikväll höres senare

Hittade världenas sötaste bild på my som typ 1 åring haha sjukt lik sig :O


I think I really, really like you...

But .. there is only one thing

Juste jag har pms också

men det kanske inte märks..
klartslut, hej.

FUCKMYFUCKINGJÄVLAFUCKLIFE FUCKINGSKITDAMP!

Ja som ni kanske märker på rubriken är jag inte på mitt bästa humör .. DAMPAMDDAAMPAA A DAMPA !
ska ringa nora så jag kan spräcka min kissblåpsa eller vad hon nu skrev i min logg då blir jag nog glad !
fick en fråga också och ja jag går i skuru! sorry för otrevligt svar
FUCKINGHEJDÅ
gaaaaaaah..
okej ska säga hejdå på ett snällt sätt annars blir det ett väldigt otrevligt blogginlägg.
hejdå kram kram hörs senare ikväll eller imorgon. puss..
och nu ska jag till toan och sminka av mig ...

RSS 2.0